Spring til indhold
Sikker elforsyning

Vi sikrer strøm til hele Viborg

Elnettet i Viborg drives og vedligeholdes af Elnet Midt. Det er med andre ord vores ansvar, at holde selve elkabelnettet kørende, så strømmen når sikkert frem til alle boliger og virksomheder i vores forsyningsområde. Vi står også for den løbende udbygning af elnettet.

Hele vores elnet er koblet på et digitaliseret overvågningssystem. Det sikrer en maksimal og effektiv overvågning døgnet rundt, og vores forsyningsstabilitet er tæt på 100 %.

Ved akut strømsvigt kan vores døgnvagt altid kontaktes på 8928 8800.

Elnet Midt er udelukkende et netselskab. Vi har ansvaret for kablerne, men vi har intet med selve salget af strøm at gøre. Det varetager dit elhandelsselskab.

Netselskab med ansvaret for elnettet i Viborg

Digital overvågningssystem af elnettet

Tæt på 100 procent forsyningsstabilitet

Ved hjælp af dygtige og engagerede medarbejdere, der hele tiden holder øje med elnettet via overvågningssystemet, sikrer vi en høj forsyningssikkerhed til gavn for alle husstande og virksomheder i Elnet Midts forsyningsområde.

Søren Juul Hansen
Chef for Elnet Midt

Her er vores forsyningsområde

Vi leverer elektricitet til hele Viborg by, til industriområderne nord og vest for byen samt til Hald Ege og Overlund.

Det drejer sig om ca. 20.000 forbrugssteder med et samlet strømforbrug på omkring 170 mio. kWh om året.

Det samlede elnet består af et ledningsanlæg (10kV og 0,4 kV), 4 transformatorstationer (60/10 kV), én koblingsstation (10 kV) samt ca. 230 stk. transformerstationer (10/0,4 kV).

På billedet kan du se en oversigt over vores forsyningsområde. Klik på knappen nedenfor, hvis du vil se et kort, der kan zoomes ind på.

Hvis du er i tvivl om, hvem der er dit netselskab, kan du klikke på nedenstående knap.