SMS-service

Energi Viborg/Elnet Midt ønsker så vidt muligt at give dig hurtig og direkte besked om driftsmæssige forstyrrelser, der berører din ejendom. Det gør vi ved at anvende SMS-service, hvor alle registrerede mobilnumre på adressen modtager driftsmeddelelser.

SMS-servicen er en gratis ydelse, som du automatisk er tilmeldt gennem dit teleselskab. Det vil sige, at alle husstandens registrerede mobilnumre får vores meddelelser. Men husk at melde flytning til dit teleselskab, for ellers får du SMS'er angående din tidligere adresse/forbrugssted.

Hvis du har firmabetalt telefon, hemmeligt nummer eller taletidskort er du ikke automatisk tilmeldt på din adresse/forbrugssted, og så skal du selv sørge for at tilmelde dig.

Tilmelding

Det er muligt at tilmelde sig SMS-service på to måder:

Beskederne

Vi bruger ofte udsendelse af SMS'er i nedenstående situationer.

  • checkMeddelelser om akutte og planlagte driftsforstyrrelser inden for elforsyningen.
  • checkMeddelelser om arbejder i husstandens område.

Afmelding

Alle kunder har mulighed for at afmelde SMS-servicen for udvalgte mobilnumre.

Husk også at afmelde dig ordningen, når du flytter fra den adresse, som du selv aktivt har tilmeldt dig.

Hvis du vil afmelde dit nummer hos Energi Viborg/Elnet Midt, skal du som udgangspunkt bruge Energi Viborgs til- og afmeldingssystem, men det er også muligt at gøre det via Blue Ideas fælles SMS-Service.

 

Fælles SMS-Service

Her kan du tilmelde dig til SMS-Service, som er Blue Ideas fælles tilmeldingssystem, hvor du har mulighed for at vælge tilmelding til både Energi Viborg/Elnet Midt og andre relevante afsendere - for eksempel kommune, varmeforsyning med videre.

Tilmeld dig fælles SMS-Service her


 

 

Til- og afmelding til Energi Viborg/Elnet Midts SMS-service

Hvis du tilmelder dig her, kan du kun vælge at modtage SMS'er fra Energi Viborg/Elnet Midt. Du får ikke mulighed for at vælge andre afsendere - som for eksempel kommune, varmeforsyning med videre.

I forbindelse med din tilmelding til SMS-service via nedenstående formular vil vi (Energi Viborg/Elnet Midt) opbevare dine personoplysninger til brug for udsendelse af SMS'er ved blandt andet driftsforstyrrelser for el og vand. Læs mere i vores PRIVATLIVSPOLITIK

keyboard_arrow_up